Почетна

0

Од метаболни нарушувања до кардиоваскуларни компликации

Почитувани колеги,   Здружението на интернисти на Р.М во соработка со Berlin Chemie/Menarini организира Симпозиум на тема: “Од метаболни нарушувања до кардиоваскуларни компликации“. Симпозиумот ќе се одржи на 28 и 29 Септември 2018 год,...