“Третман на дислипидемии со Ферментиран Црвен Ориз (Monascus purpureus) кај пациенти со релативен, низок и среден КВ ризик “ – наши искуства

Здружението на Интернисти на РМ во соработка со PharmaS  на ден 30. 03. 2018 година (петок) со почеток во 14.45 ч. во Хотел Буши Ресорт-Скопје, има особена чест и задоволство да Ве покани на стручен состанок на тема:

 

Третман на дислипидемии со Ферментиран Црвен Ориз (Monascus purpureus) кај пациенти со релативен, низок и среден КВ ризик “

– наши искуства –

 

14.30-14.45 – Пријавување на учесници

14.45-15.00 – Отварање на состанокот

 

Д-р Александар Манолев, Претседател на Здружение на Интернисти на РМ,

М-р Филип Ачкоски, ФармаС

 

15.00–15.40 –  “Третман на дислипидемии со Ферментиран Црвен Ориз (Monascus purpureus) кај пациенти со релативен, низок и среден КВ ризик“  – наши искуства,   Д-р Александар Манолев, ПЗУ Манолеви –  Скопје

 

15.40–16.00

 

Хартикол – комерцијална презентација, М-р Цветанка Трпеноска

Трандолаприл – комерцијална презентација, М-р Тодор Дерменџиев

 

16.00 – Заклучок и коктел

 

Настанот е акредитиран од Лекарската комора на РМ со 4 бодови за слушател.

Влезница за работилницата чини 600 денари.

За членовите на Здружението на Интернисти на РМ влезот е бесплатен.

Поврзани написи...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *