Навремен третман на атрериска хипертензија и дислипидемии за успешна ендотелна протекција

HTA baner za sajt

ЗДРУЖЕНИЕ НА ИНТЕРНИСТИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

организира работилница на тема:

НАВРЕМЕН ТРЕТМАН НА АРТЕРИСКА ХИПЕРТЕНЗИЈА И ДИСЛИПИДЕМИИ ЗА УСПЕШНА ЕНДОТЕЛНА ПРОТЕКЦИЈА

Штип и Битола (oктомври-ноември)

Предавач:

Доц. д-р Магдалена Отљанска

Универзитетска Клиника за Кардиологија, Скопје

Поврзани написи...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *