ДИЈАГНОСТИЧКО-ТЕРАПЕВТСКИ ПРИСТАП КОН ВЕНСКИОТ ТРОМБЕМБОЛИЗАМ ПРЕКУ НАЦИОНАЛНИОТ РЕГИСТАР ЗА ВТЕ

VTE baner za sajt

Штип – 19 февруари | Битола – 11 март | Охрид – 8 април | Струмица – 15 април | Скопје – 4 мај

 

Предавачи:

Д-р Марјан Бошевски

Д-р Александар Манолев

 

Сесија со прикази:

Д-р Даниела Бонева Трендафилова

Д-р Васко Хаџиев

Д-р Марија Зимбова

Поврзани написи...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *