Диференцијација и третман на колоректален карцином и хемороидална болест

Здружение на ИНТЕРНИСТИ НА РМ организира стручен состанок на тема:

ДИФЕРЕНЦИЈАЦИЈА И ТРЕТМАН НА КОЛОРЕКТАЛЕН КАРЦИНОМ И ХЕМОРОИДНА БОЛЕСТ

 

Предавачи:
д-р Ѓорѓи Дерибан Клиника за гастроентерохепатологија
д-р Владимир Андреевски Клиника за гастроентерохепатологија

Место на одржување: Александар Палас
Датум: 25. 03. 2016
Почеток: 14.00 часот

 

Котизација и пријавување: 
За членови на здружението задолжително пријавување до 18. 03. 2016.
ЧЛЕНОВИТЕ НА ЗДРУЖЕНИЕТО СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД КОТИЗАЦИЈА

 

За надворешни членови:
400 денари –  04. 03. 2016- до 18. 03. 2016
600 денари –  18. 03. 2016- до 24. 03. 2016
на лице место – 800,00 денари

 

Поддржано од:
farma_nova_logo

Поврзани написи...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *